Levering aan huis

Blijf je liever thuis in je kot? Prima. We leveren aan huis. We bellen aan, plaatsen de bestelling voor de deur en vertrekken. Bij uw bestelling vind je de rekening met ons rekeningnummer. Gelieve het gepaste bedrag over te schrijven. Gebruik onderstaand formulier alleen om gerechten te leveren bij u huis. Voor het afhalen is de 
menukaart uitgebreider. Voor het bestellen van afhaalgerechten Klik hier.

Moederdagbrunch

We leveren bij u aan huis.

Onze levering aan huis op zaterdag in Sint-Laureins zijn een succes. Daarom  starten we vanaf 2 april ook met onze service in de omliggende gemeenten. 

Op woensdag leveren we in Waarschoot, Sleidinge, Evergem en Ertvelde!
Op donderdag leveren we in Maldegem-Adegem-Kleit
Op vrijdag in Eeklo-Kaprijke-Lembeke
Op zaterdag blijven we in Sint-Laureins
Op zondag in Assende-Boekhoute-Bassevelde-Oost-Eeklo

NIEUW! Wegens het grote succes van onze Delivery Service leveren wij vanaf nu ook in Zeeuws-Vlaanderen. 

Wanneer leveren we aan huis? Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn. Bestellingen dienen worden doorgegeven voor 16u00 op de dag die voorafgaat aan de levering via het bestelformulier. Hebt u vragen? Bel ons. U kan ons bereiken op
Mob 0496906731 of Tel 093798560

Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel en we bereiden uw gerechten vers op de dag van de bestelling. Zo blijven de gerechten minstens houdbaar tot +5 dagen.
Leveringen gebeuren tussen 9u00 en 14u00 bij u aan huis.
De Roste Muis laat u niet in de steek! We bellen aan, plaatsen de bestelling op dorpel voor de deur en we vertrekken. Smakelijk.

de Roste Muis

BTW BE0454727783 – Peter Haegeman