Onze Afhaaldienst

Afhalen kan je iedere dag van de week tussen 17u en 19u. Behalve op maandag en dinsdag. Op zaterdagavond een uurtje langer van 17u tot 20u. Op zondag kun je ook afhalen op de middag tussen 11u en 13u. Bestel met het formulier hieronder alleen afhaalgerechten. Voor levering aan huis? Klik hier. Na het plaatsen van uw bestelling voor afhaal krijgt u van ons een bevestiging. Tot gauw.

De menukaart

Afhaal bestellen

Na het verzenden van uw bestelling krijgt u via e-mail bevestiging. Controleer ook regelmatig eens je spamfolder. U kan de bevestiging op uw smartphone tonen bij een eventuele wegcontrole. U mag zich verplaatsen naar onze afhaaldienst mits u de bevestiging van de bestelling op uw gsm kan laten zien. U kan de bevestiging ook afdrukken en meegeven aan de persoon die komt afhalen.

Probeer het vermelde tijdstip te respecteren wanneer je afhaalt. Er gelden ter plaatse duidelijke instructies omtrent uw en onze veiligheid. Wij bevinden ons achter glas voor uw bescherming. We vragen u om uw medewerking door bij het afhalen een afstand van minstens 1,5m te bewaren tov uw medemens.
Draag zorg voor elkaar.

de Roste Muis
Drijdijk 2
9988 Waterland-Oudeman
België

de Roste Muis

BTW BE0454727783 – Peter Haegeman