TAKE AWAY
bestellen

U kan meeneem-
gerechten blijven afhalen 
zolang we alleen de terassen 
mogen opstellen. 

Op donderdag- vrijdag-  zaterdag- zondagavond tussen 17.00 en 19.00 uur en zondagmiddag tussen 11.00 en 13.00 uur.


de Roste Muis
blijft leveren bij u aan huis
:

op zaterdag in Sint-Laureins, Assenede, Boekhoute, Bassevelde en Kaprijke. We bellen aan, plaatsen de bestelling voor de deur en we vertrekken. Bij uw bestelling vindt u de rekening met ons rekeningnummer. Gelieve het gepaste bedrag over te schrijven met de vermelding van het tafelnummer en uw naam.
( we garanderen levering voor 18u.)


Gelieve minstens 1 dag op voorhand
uw bestelling te plaatsen.

Graag vermelden tegen welk tijdstip ongeveer u komt afhalen. Uw bestelling is aanvaard wanneer ze door ons is bevestigd.
U kan ook bestellen door te bellen naar:
T 09 379 85 60


De Roste Muis® is een verpozing voor bezoekers in alle tumult van het bestaan. Deze kroeg, gelegen tussen de akkers van vlak land en grenzend aan de mooiste natuurgebieden van de polders, heeft alles te bieden wat iemands hart kan lusten. Als restaurant is het een aanrader omwille van de paling en de met zorg op de kaart gestelde suggesties op maat van de seizoenen. Het uitstekende en volledige palet aan palinggerechten maken de Roste Muis® tot één van de meest gekende palinghuizen van het krekengebied. Sinds kort zijn we ook gestart met een nieuw project. Verneem alles over de nieuwe vakantiewoning vlakbij de Roste Muis op de website www.deheiligerita.be Zoals u met enig gemak in de buurt van restaurant de Roste Muis wilde ganzen of zelfs kiekendieven kunt spotten, zal het u niet ontgaan dat de Roste Muis een trekpleister is voor menig iemand op zoek naar de robuuste schoonheid en de rust van het platteland. Dat is al eeuwen zo. Vanaf de 13de eeuw al wordt melding gemaakt van dorpen zoals Bentille en Sint-Jan bevolkt door behendige vissers, stoere zeelui en turfstekers. Meermaals worden deze ruige houtlanders door de zee verdreven. Eenmaal terug drooggelegd bleven de polders en kreken hun aantrekkingskracht uitoefenen op mensen van allerlei slag. Zo ook op kunstenaars. Op wandelafstand van de Roste Muis, geen dertig meter daarvandaan, staat in het water één van de meest opvallende bezienswaardigheden van de streek. Het kunstwerk ‘Als de vos de passie preekt boer let op uw ganzen’ van Chris Ferket. Foto: Désiré Naessens

Onze openingsuren

Het restaurant is gesloten op dinsdag en woensdag. Alle andere dagen van de week kan u bij ons terecht vanaf 12u. De keuken is open tot 21u. Reserveren kan door te bellen naar
T 09 379 85 60

Door Covid19 is er veel belangstelling voor het ruim terras waar u op voldoende afstand van andere bubbels toch gezellig kan tafelen. Uw reservatie is in orde wanneer ze via mail of via telefoon wordt bevestigd.